Česká verze stránek Anglická verze stránek Italská verze stránek Německá verze stránek
Home Ubytování Akční nabídky Bonusové týdny Přeprodej Seefeld a okolí Lyžování a aktivity Golf Jak se k nám dostat Kontakty

LA PINTA

11-Cerven-2018

LA PINTA BEACH CLUB

APARTMÁN  : PRO 4 OSOBY
TÝDEN :     PLOVOUCÍ
CENA : 99.000,-KČ

Popis hotelu

Apartmánový hotel pochází z roku 1987. Hotel má 229 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni na recepci, která je otevřena 24 hodin. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde restaurace, bar, TV místnost, dětská herna, služba hlídání dětí a prádelna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, obývací část, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout, vana a bidet. Také je tu vysoušeč vlasů.